Новини проекту
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Голосування
Як Вам новий сайт?
Всього 6 чоловік

2014-2015 н. р.

Дата: 22 лютого 2018 о 12:05

 З новим роком !

28 грудня учні 2-4 класів завітали на новорічне свято у кіноконцертний зал "Дружба"

29 грудня 2014 року діти Вельбівської зош І-ІІ ступенів вітали піснями, колядками, щедрівками та запальними танцями всіх вчителів та присутніх гостей на святі. Директор школи О.П. Гордієнко від імені Діда Мороза  привітав дітей з наступаючими новорічними святами та передав привітання з солодкими подаруночками


Знати, щоб  жити!

   Понад чверть століття минуло, як над нашою планетою підняла голову жорстока, жахлива хвороба ВІЛ-СНІДу, що швидко розповзлася усіма континентами, погрожуючи майбутньому цивілізації.

     І ця проблема не тільки медиків, а. головним чином, соціальна, духовна. Тож традиційно 1 грудня відзначаємо Всесвітній день боротьби зі СНІДом.

   У Вельбівській школі в рамках місячника до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом відбулися заходи присвячені боротьбі зі страшною хворобою. Пізнавально-виховний захід «Знати, щоб жити» проведений вихователем Саутою Ю.М. з учнями школи зміг привернути увагу молоді до небезпеки СНІДу, навчив їх вживати заходи профілактики, адже недуга шириться країною надто швидко. А головне донесли як правильно поводитись з людьми зі страшним діагнозом – ВІЛ-СНІД.

    ВІЛ-СНІД -  це проблема , яка стосується кожного, і кожен для себе повинен запам’ятати: єдина зброя проти СНІДу  - це знання і власна обережність.


Слава ГЕРОЯМ!!!

Візит 3 грудня 2014 року у Вельбівську ЗОШ І-ІІ ступенів для волонтерві Гадяцької Народної ради був приємним, а їхня підтримка для солдат значущою. Діти із задоволенням слухали розповідь Зозулі О.О. про поїздки до солдат на передову. Згадали і про вельбівчан, які знаходяться в зоні АТО. Був продемонстрований короткометражний фільм та перегляд фото з передової. Дітиі дякували за цікаву розповідь та передали грошову допомогі, зібрану на шкільному благодійному ярмарку, а також листи для солдат. Дякуємо за патріотичну позицію та віру в перемогу України. Слава ГЕРОЯМ! 

   


"Солодка ярмарка" 

Із метою підтримки учасників АТО минулої п’ятниці 28 жовтня вчителі та учні Вельбівської ЗОШ провели благодійний ярмарок


Голод 33- незагойна рана країни 

Ми не навчені забувати багатостраждальну іторію свого народу. Дев'ятий клас разом зі своїм класним керівником О.І. Глухотою провели виховну годину, в якій ознайомити учнів з жахливими фактами геноциду окупаційної влади проти українського народу, викликаючи жаль, співчуття, обурення і ненависть до катів, поглибили розуміння цінності свободи й незалежності України, а також особистої критичності кожного громадянина до її закріплення і зміцнення, щоб ніколи не повторились репресії, голодомори, нехтування правами людини.


"Україна – це наша країна!"

21 листопада у Вельбівській ЗОШ І-ІІ ст. відбувся флешмоб «Україна – це наша країна!» присвячений Дню Гідності та Свободи. Акцію підготувала Косяк Н.М. з метою утвердження в Україні ідеалів свободи й демократії, збереження та донесення до сучасного покоління об’єктивної інформації про доленосні події в Україні у листопаді 2013 – лютому 2014 р., а також відання належної шани патріотизму і мужності громадян, які постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору. Михайлова О.В. підготувала та провела інформаційну годину на якій познайомила учнів школи з історією революції на Майдані, коли українці відстоювали свою гідність, прагнення до свободи, європейськість. Всі присутні заспівали Гімн України та вшанували хвилиною мовчання «Небесну сотню». .

"Українська мова наш скарб"

11 листопада 2014 року у Вельбівській ЗОШ І-ІІ ступенів відбулося свято до дня української писемності та мови "Українська мова наш скарб". Ми не завжди собіуявляємо те, яке багатство є у кожного з нас, його ми не завжди помічаємо. Але без нього ми не можемо жити. Це наша рідна мова... Адже цілий світ визначає, що українська мова - чудова, мелодійна, багата.

Мово! Пресвята

Богородице мого народу!

З чорнозему, з любистку

М'яти, євшан-зілля, з роси, з дніпровської води,

від зорі й місяця народна.

Мово рідна, слово рідне!

Хто вас забуває, Той у грудях не серденько,

А лиш камінь має.

Бентежна, тополина, калинова

Не випита, не вибрана до дна-

Це наша українська рідна мова,

Немов бандури вічної струна.


Ми всі родом з дитинства

18 листопада 2014 року у Вельбівській школі  відбулося свято до всесвітнього  дня дитини під гаслом «Ми всі родом з дитинства». Яка б не була розумна і талановита дитина, вона все ж потребує дорослу опіку й увагу, турботу, любов, захист і постійну підтримку. Свято – Всесвітній день дитини виникло в середині минулого століття, а саме в 1945-му році, коли Генеральна Асамблея Організації Об’єднаних Націй затвердила свою резолюцію №836 (ІХ), рекомендувавши всім країнам відзначати цей день, починаючи з 1956-го року.

Метою святкування Всесвітнього дня дитини є привернення уваги широкої громадськості, організацій та урядових установ до питань, спрямованим на практичну реалізацію заходів щодо забезпечення благополуччя дітей в усьому світі.

На виховній годині учні третього і четвертого класів вітали всіх дітей нашої школи з цим святом, і нехай цей день залишить тільки приємні спогади.


Вельбівка вітає гостей...

29 жовтня 2014 року  на базі школи відбувся семінар директорів під гаслом "Організація раціонального харчування учнів".

Була проведена екскурсія по навчальних класах, музею, бібліотеці та шкільній їдальні.

Підсумком цього був виступ директора школи Гордієнка О.П.  який супроводжувався мультимедійною презентацією, відеороликом.

Учасники даного заходу обговорили проблеми, які мали місце у поточному навчальному році та прийняли рекомендації щодо поліпшення організації харчування учнів в загальноосвітніх навчальних закладах.

     



День вчителя!!!

У прекрасну пору року приходить до нас освітянське свято. Шелестить падолистом осінь і снує в лузі мереживо бабиного літа, а червоні жоржини пломеніють над землею, немов дарують весь свій жар любові нашим учителям. 3 вересня 2014 року учні Вельбівської школи подарували вчителям найкраще свято. Всі присутні уявили школу майбутнього, яку словесно намалював директор школи О.П. Гордієнко, даючи інтерв’ю ведучим. Вчителі як звичайні люди уважно слухали жартівливий астрологічний прогноз на майбутнє і насолоджувалися приємними музичними вітаннями від учнів школи. Високу акторську майстерність виявили учні Горбач Павло та Гуцуляк Олександр які зіграли сценку «Подарунок на день учителя». У нашій школі трудяться невтомні педагоги, закохані в свою справу. Ми щиро вдячні Вам за вашу натхненну працю! Завжди залишайтесь молодими, земний уклін Вам!

 


Напиши листа солдату!!!

Учні нашої школи взяли активну участь у написані листів. «Дорогі солдати! – пише учениця 7-го класу Семиволос Тетяна . – Ми за вас усіх дуже хвилюємося. Чекаємо вас із перемогою...» «Любий воїне! – прохає учениці 7-го класу Саєнко Надія. – Я вірю в перемогу Добра, Справедливості й Правди. Брежи себе! Ти потрібен країні живим і здоровим».   «Любі солдати! – пише учень 4-го класу Сахно Андрій. – Хочу вам побажати сили в бою і всього найкращого. Щоб ви перемогли і прийшли живі та здорові. У мене на очах сльози від того що гинуть воїни. Спасибі вам за наш мир і спокій, за те, що ви виборюєте свободу для нашої любої України… Я вірю що ви всі повернетеся у свої домівки, що більше ніколи не буде війни…»



Вельбівські школярі на хуторі Веселому

Новини за 17 вересня 2014 року. Йдуть роки. Але час не має влади нам пам'ятно про героїчні події Великої Вітчизняної війни. Учні Вельбівської ЗОШ пам’ятають про загін партизанів, що загинув на хуторі Веселому. Кожного року вони поспішають прибирати біля пам’ятника полеглим у нерівному бою. Своєю турботою молоде покоління шле низький уклін воїнам-визволителям за їхній подвиг, мужність і героїзм.






 

Олімпійський урок

<p style="text-align: > Потрібно обо'язково бадьорити себе фізично, щоб бути здоровим морально. Л. Толстой

Відсвяткували разом день фізичної культури й спорту Традиційно склалося, що кожного року у другу суботу вересня відзначаємо день фізичної культури й спорту. Так як в Україні спорт знаходиться на найвищому рівні розвитку і ми не стали пасти задніх і провести «Олімпійський урок» Дане дійство відбулася на сьомому уроці, бажаючих було чимало. Випробувати свої здібності могли як діти старших класів так і початківці. Тих хто все не наважився відчути себе олімпійським призером, або чекав своєї черги могли спробувати себе у актуальному конкурсі «Що ти знаєш про спорт» та випробувати себе у спортивних конкурсах. «Ми пропагуємо активний відпочинок та виступаємо за здоровий спосіб життя, бо знаємо що це ще й корисно. Саме для того щоб залучити до спорту якомога більше молоді і дітей ми вже плануємо організовувати різноманітні спортивні змагання кожного місяця.






 

Свято квітів

16 вересня 2014 року у Вельбівській ЗОШ було проведено Свято квітів, присвячене визволенню Гадячини від німецько-фашистських загарбників. Під час Великої Вітчизняної війни загинуло 269 наших односельців та 56 воїнів різних національностей… Ми пам’ятаємо про Вас…

 


І знову наша школа вітає першокласників .....

У Вельбівській ЗОШ відбулося традиційне Свято першого дзвоника Всі зібралися не лише для того, щоб розпочати навчальний рік, а й прийняти у нашу дружну шкільну родину нове поповнення. Головні, звичайно, на святі були маленькі першокласники. Які ж вони, наші новачки? Веселі, симпатичні, несміливі. Тріпотіли їхні серця, адже сьогодні вперше для них пролунав шкільний дзвоник. Щирі слова вітання директора школи О.П. Гордієнка, сільського голови А.М. Койла, першої вчительки І.М. Рибалки – усе запам’яталося учням, вчителям та батькам. З початком нового навчального року Вас, дорогі друзі. Бажаємо всім учням і вчителям творчої наснаги, наполегливості та великого терпіння.

 

Коментарі:
Залишати коментарі можуть тільки авторизовані відвідувачі.